Klubbledarens info

10.06.2020 kl. 06:29

Bästa GolfGillare


10.6.2020

 

Alla tiders GG-tourtävling spelades igår. 
Inte bara rekordantalet deltagare utan också rekordresultat.
15 spelade sänkande eller jämt resultat, som är ca 25% av resultaten.
65 deltagare, tyvärr hamna två och avbryta. 
Gratulationer till Wisa (43) och Claes (41) båda över 40 poäng. Också Rolf bör nämnas, tvåa i röda gruppen med 41 poäng. 
Favoriterna till 2020 mästare och dubbelmästare spelade låga bruttoresultat (scratch). Harry med 85 slag och vinnaren Thomas med endast 82 slag. Motsvarar säkert en 78 för Thomas torde ha haft mycket annat än bara scorandet på sina tankar. Han tog väl hand om oss före och efter tävlingen som spelvärd. Grattis och tack. 
Vi fick fint golfväder, banan var i ypperligt skick och maten mycket god. Resultaten dröjde en stund, så vi hade tid att ta igen det sociala vi missat på grund av rekommendationer och direktiv.
Samstart, lunch och prisutdelning är 2020 GG-tour. 
65 deltagare och 25% med 36 poäng eller bättre, otroligt.

Du har chansen att uppleva motsvarande.
Först i morgon klockan 12.00 stängs anmälningsmodulen till Tusby.
Kanske en helt ny erfarenhet och nästan granne till Erkkola, Halosenniemi, Ainola ....

Nyhet för många är också matchspel, som spelas på Master den 23 juni.
Begränsat antal deltagare på grund av spelschemat.
Anmälningsmodulen stängs 15.6. klockan 12.00.

Anmälingsmodulen öppen för Käinby 7.7., Lakisto 14.7. och Esbo 21.7.2020

Flera har haft problem med anmälningar och bekräftelser. Vi kommer att be Webbhuset att granska inställningarna. Vi i ledningsgruppen som sköter dateringar på webben kan inte inverka på dessa funktioner. Våra egna anmälningar har lyckats, så beskrivning av problemen till Webbhuset är svårare. Bekräftelserna har hamnat för några i spamlådan. Det är fråga om inställningarna på den egen datorn. På modulen ”Anmäl dig” finns instruktioner om anmälningar. Om problemen fortsätter:  Om du är osäker angående din anmälning eller andra akuta ärenden så kontakta Spelvärden.  

Följ med Aktuellt och Diverse. 2020 Spelplanen var klar redan 2019 men tyvärr har vi hamnat och göra flera nya senare. Den aktuella är på webben. På Anmäl dig kommer alla årets tävlingar efter det vi löst vissa tekniska problem, före det, endast de första kommande. På Anmäl dig finns Tävlingsinbjudan. Den görs inte om 2020, trots vissa förändringar. På Anmäl dig finns också anmälnings- och tävlingsinstruktioner. På Resultat finns tävlingsresultaten, GG-tourtabellen och vinnare från 2014 och framåt. Kontakta oss innehåller ledningsgruppens (spelvärd) kontaktuppgifter.

Hoppas den andra vågen går förbi.

Njut av Gillegolf
Johan Bergström
Klubbledare