Klubbledarens info

02.09.2020 kl. 18:51

Fyra tävlingar kvar och situationen på GG-touren är spännande. I röda gruppen 3 poängs skillnad mellan ettan och trean och i gula 5 poäng.  18 poäng för vinnarna i varje tävling så placeringarna är långt från klara.

Över 100 av 137 har nu deltag i evenemangen. Var av fyra har haft över 60 deltagare, i genomsnitt 55. 25 gånger resultat med 40 poäng eller mera.

Scratch serien fick en ny vinnare på Nordcenter, den sjätte för i år. Också sex gånger har bästa scratchresultatet varit 82 slag men aldrig bättre? Har allting blivit jämnare på GG-touren? Scratch tabellen hittar du på "Resultat"sidan.

Nästa tävling är på Pickala Forest, som är ny bana för GG-touren. Samtidigt spelar de, som är 1945 eller tidigare födda om Veteranpokalen. Alla får spela med delad bil, som en ny specialitet för årets tävlingar. Blir det vår femte tävling med över 60 deltagare? Du har ännu tid att anmäla dig till i morgon, torsdag kl 12.00.

Tid för beslut med ansvar, gör vi in om kort. Virusfaran är större eller mindre än på våren? Speciellt beaktar vi, att över 77% av oss hör till riskgruppen. Hoppas alla 137 får chansen att vara med på säsongöppningen 2021. Om du har goda råd eller idéer om säsongavslutningen, vänligen kontakta mig.

Vi ses på Pickala
Johan Bergström
Klubbansvarig